14:00

Referat

P17 Div 1: Hjulsbro IK (b) 2-9 (1-7)

MAGISK INSATS I SERIEPREMIÄREN

6-0 efter 30 minuters propagandaspel och segern var säkrad i dagens efterlängtade seriepremiär i P17 Division 1 Region 3 mot Hjulsbro i Linköping.

Anfallsspelet den inledande halvtimman på det snabba konstgräset var så bra att det är ett måste för alla intresserade att se åtmistone den delen av matchen på Min Fotboll.

Efter 30 minuter har vi en sämre, och hemmalaget en bättre, period och reduceringen kommer som en konsekvens. Men vi lyfter oss igen i slutet av halvleken och går till halvtidspaus med 7-1.

Trots att vi i halvtidsvilan tog till alla floskler och klyschor vi kan för att få fram en liknande prestation i andra halvlek blev det som förväntat en nivåsänkning i andra halvlek men vi vinner den med 2-1 och lämnar nu Linköping med tre poäng efter storseger 9-2.

Forwardstrion Hero, Isac och Tim är värda ett extra omnämnande då deras fyndighet, teknik och kvickhet avgjorde matchen tidigt. Viktors två frisparkskanoner är också värda att nämna men framförallt var det laget som tillsammans gjorde en mycket bra och koncentrerad insats.

Isac Thuresson 1 0 0 0 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng